Οι συνεργάτες μας

Πρωτοποριακές τεχνολογίες συμβάλλουν καθοριστικά στην πρώτης τάξης ποιότητα και στη μεγάλη απόδοση των μπαταριών της Bosch. Η Bosch έχει εξελίξει αυτές τις τεχνολογίες στοχευμένα για τις διάφορες απαιτήσεις του εκάστοτε τύπου οχήματος. Αυτό αποτελεί εγγύηση για μέγιστη ασφάλεια και αξιοπιστία.Γερμανική ποιότητα.

Υψηλής ποιότητας εργαλεία για το συνεργείο αυτοκίνητων, μότο/των, φορτηγων, σκαφων, τον επαγγελματία (ηλεκτρολογο, ψυκτικο, υδραυλικο) κτλ. αλλά και τον ιδιώτη με παρουσία σε πάνω από 40 χώρες και με εγγύηση εφόρου ζωής.

Η FIAMM είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές μπαταριών στο κόσμο με ιστορία 73 χρόνων. Ιδρύθηκε το 1942 στη Βόρειο Ιταλία, με παγκόσμια παρουσία στις αγορές της Ευρώπης, Αμερικής και Ασίας και με συμφωνίες πρώτης τοποθέτησης μπαταριών στους μεγαλύτερους κατασκευαστές αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών.

Μέλος του επενδυτικού ομίλου P.K.N ORLEN S.A μια από τις μεγαλύτερες πετρελαϊκές εταιρείες στην κεντρική και ανατολική Ευρωπη,δραστηροποιειται στην παράγωγη και διανομή καύσιμων και υψηλής ποιότητας λιπαντικών της αυτοκινητοβιομηχανιας,γεωργιας και βιομηχανικών εφαρμογων.εχει 7 διυλιστήρια στην Ευρώπη και στον Καναδά και απασχολεί 22.500 υπάλληλους.

Η EXIDE TECHNOLOGIES είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής μπαταριών, πρώτης τοποθέτησης και μεταπώλησης, με εφαρμογές που περιλαμβάνουν αυτοκίνητα, φορτηγά, VAN, βαριά φορτηγά, αγροτικά και κατασκευαστικά μηχανήματα, marine και μοτοσικλέτες. Είναι ο παγκόσμιος ηγέτης σε μπαταρίες έλξεως για ηλεκτρικά ανυψωτικά μηχανήματα και φορτηγά, όπως και άλλα μηχανήματα χειρισμού εμπορευμάτων.

Μέλος της JX NIPPON OIL ENERGY μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες πετρελαιοειδών στον κόσμο, παρουσιάζει αξιόλογη δραστηριότητα στον παγκόσμιο οικονομικό χώρο και ειδικότερα στον χώρα της Ασίας και των ΗΠΑ. Με ένα παγκόσμιο δίκτυο άνω των 10.000 πρατηρίων προσφέρει στους καταναλωτές την μοναδική εμπειρία της εξυπηρέτησης Nippon δαπανώντας ετησίως άνω των 127 εκ $ σε έρευνα και ανάπτυξη πιο προηγμένα λιπαντικά στον κόσμο με πρώτη τοποθέτηση και συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες κατασκευαστών αυτοκινητων,μοτο/των,μηχανων σκαφών κτλ.

Γερμανικός οίκος με γκάμα πάνω από 80.000 κωδικούς που αφορούν τον τομέα συναρμολόγησης σε αυτοκίνητο- μέταλλο-ξύλο-δόμηση. Η ιστορία αρχίζει το 1963, όταν ο Theo Förch ίδρυσε μια επιχείρηση με βίδες στην περιοχή του Neuenstadt Kochertürn της Γερμανίας. Με εργατικότητα, διορατικότητα και μια έντονη αίσθηση στις ανάγκες των πελατών, οδήγησε την εταιρεία σε ένα αξιοσέβαστο μέγεθος.

TOP